Välkommen till Salusand Soulsurfers

Om

Salusand soulsurfers bildades 2003 i syfte att verka för att sammanföra surfintresserade för att gemensamt utveckla möjligheterna för vågsurfing i området mellan Örnsköldsviks kommun och Umeå kommun.
Salusand ligger ganska mitt emellan Umeå och Örnskölsvik. Bara ett stenkast från E4:an.
Läs mer om Salusand här
Klubben jobbar för att skapa en bra stämning surfare emellan och för att allmänheten ska få en positiv syn på oss surfare. Vi finns till för att samla de surfare i närområdet som gillar att surfa och på detta sätt skapa en bra atmosfär kring surfingen i Norrland.

Läs om vår värdegrund här
Vill du bli medlem i klubben så klicka in dig på medlem på huvudmenyn där hittar du all information du behöver!
Förutom att surfa så jobbar vi aktivt för att bevara havs- och strandmiljön ren! Vi deltar årligen i strandstädningar och har besökt havsforskningsintitutet i Norrmjöle vid ett par tillfällen. Vi har också låtit våra medlemmar deltagit i livräddningskurser och fått lära sig HLR.
Har du frågor så använd gärna formuläret under kontakt eller via vår facebook.
Alla som surfar i området är välkomna med förslag och att ha åsikter. Det är dock enklare att bidra till utvecklingen om man är medlem, då man hela tiden tar del av vad som händer i klubben, via bl.a. mail, utskick och de gånger som det är klubbträffar.
Då klubben tycker att det är viktigt att värna om den marina- och kustnära miljön så samarbetar klubben med organisationer som verkar för att skydda denna miljö. Som medlem får man ta del av vad som händer inom detta område och kan antingen aktivt eller passivt bidra till en bättre marin- och kustnära miljö