Välkommen till Salusand Soulsurfers

2021

Ytterligare ett år i Coronans skugga, men där vi kan vara så tacksamma att vi utövar en sport som går att hålla på med i oförändrad form, i alla fall på hemmaplan. Men 2021 blev lite mer upphackat år med relativt långa perioder med "flatspell" och framför allt med is - både perioden februari-mars och även ovanligt nog i december .

Detta kändes tufft efter ett oslagbart 2020, då isen aldrig lade sig och det surfades mer än någonsin - alla månader på året - med fantastiska förhållanden och regelbunden surf.

Magnus på Höga Kusten Surf loggade 29 pass 2021 i Salusand, jämfört med 56 tillfällen 2020 som referens. Men 2021 var nog egentligen ett mer normalt surf-år då 2020 var exeptionellt.

 

Aug 2021 - Årsmöte med surf

Försenat årsmöte hölls under en paus i surfet på terassen vid vårt "surfhouse"/klubbvagnarna.
En riktigt fin heldags surf bröts upp med ett årsmöte där klubben också bjöd på välbehövligt fika. Tyvärr öppnade sig himlen just då så årsmötet hölls i spöregn, men vad gjorde väl det när alla hade våtdräkt på sig. 

September 2021- Festkväll och strandstädning

Strandstädning, SUP, bastu och filmkväll

Dec 2021 - Tomtesurf

Efter en tidig ankomst av vintern försvann hela december i ett töcken av is, snö och riktigt kallt väder.

Men till slut blåste isen bort och vi fick öppet vatten igen och en chans för sen tomtesurf den 28:e december. Skönt att traditionen kunde upprätthållas även i år

Reportage

11/29/2022
Vilken tävling det blev! En otydlig prognos som gick upp och ned, lördagen dan f...
1/26/2022
Ytterligare ett år i Coronans skugga, men där vi kan vara så tacksamma att vi ut...
12/3/2018
Vinnare av JAWS of Salusand! Den första december anordnade Salusand Soulsurfers ...